Till senaste kommentaren

Betala klumpsumma istället för månadssumma?

Hejsan!
Vi pratar om att ge barnens förskola ett fadderskap i sommarpresent. Problemet är att vi har samlat in pengar och vill betala hela årskostnaden på en gång. Går det att göra så? Lite svårt för oss med löpande betalning och vem som ska stå för det. Sedan får förskolan välja om de vill förlänga ytterligare och då betala själva. Men vi vill ge bort 1 års fadderskap till djur.

Kommentarer

 • Hej Lina,

  Tack för att ni har Världsnaturfonden i åtanke! 🌎

  Det går bra att skänka årsbeloppet 1.200:- till Pg 90 1974-6 märkt med det fadderskapsprojekt ni vill stödja. Önskar ni få fadderrapportering elektroniskt 4ggr/år kan ni även anmäla en e-postadress vid inbetalningen.

  Tack på förhand för stödet!

  Rebecka Givarservice
 • Får man även ett gåvobrev eller något som man kan överlämna till fröknarna? Hur lång tid tar det i sådana fall att få och när kan vi räkna med att mjukisdjuret kommer? Blev många frågor nu 😀

 • Hej Lina!

  Du kan gärna mejla oss adressen dit du vill att vi ska skicka mjukisdjuret + gåvobeviset samt vilken text du vill att det ska stå på gåvobeviset (vem det är till och från). Du kan mejla oss uppgifterna på givarservice@wwf.se så ordnar vi det.

  Från att vi får in din betalning så tar det 2-3 dagar innan mjukisdjuret och gåvobeviset kommer fram.

  Stort tack för din gåva! 🌎

 • Hej
  Jag har tänkt gr bort 1 års orangutangfadder i 50 års present. Jag har anmält för att ge bort ett års månadsgivar faderskap. Tänkte istället för att jag säger upp faderskapet efter 1 år så kunde mottagaren om de vill fortsätta att bli månadsgivare. Hur kan jag avsluta min betalning av faderskapet efter 1 år och erbjuda henne möjlighet att ta över och fortsätta vara månadsgivare?
 • Hej Jeremy,

  Det går bra att kontakta oss i slutet av 2018 antingen via telefon eller mail för att avsluta gåvofadderskapet och vi kan då också kontakta mottagaren om önskemål att fortsätta.

  Vänligen kom ihåg att du måste kontakta oss för att vi skall kunna avsluta fadderskapet.

  Varmt tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning
  Ulrika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.