Earth Hour tema - Connect2Earth

Vad betyder 2019 års tema Connect2Earth?

Kommentarer

  • Tanken är att skapa engagemang och kunskap kring vad klimatet och naturen betyder för livet på jorden. Det handlar också om att vi måste vidta åtgärder mot klimatförändringar och förlust av djur och natur – den biologiska mångfalden.

    Att planeten mår bra är viktigt för oss alla. Eftersom klimatet fortsätter att förändras och den biologiska mångfalden fortsätter att minska år efter år, är det hög tid att börja agera sig på allvar för en levande planet.

    Vi tänker oss att hashtaggen #Connect2Earth ska samla diskussioner kring klimatet, den biologiska mångfalden och vad vi kan göra för att kunna fortsätta leva på vår planet, diskussioner som kan skapa förändring. Hur kan vi minska klimatförändringarna, dämpa deras negativa effekter och öka den biologiska mångfalden? Vad kan jag som individ göra och vad vill jag att samhället gör?
    Connect2Earth står för att koppla upp sig mot planeten för att verkligen känna av hur den mår, och samtidigt få kraft och inspiration att göra skillnad. Vårt mål är att hoten mot planeten ska uppmärksammas på allvar och att detta ska leda till förändring.
    Ulrika
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.