Enkel julklapps hjälp

Hej! Saknar ett enkelt sätt att ge bort julklappar från er. Skulle vara bra med helg / högtid / säsong ”knapp” att trycka på. Där det går till vad ni anser e viktigast just nu. Kanske ni kan ordna så man kan skriva ut ett litet kort att ge bort? Julmotiv till jul, mamma med ungar till morsdag, midsommarstång o djur tex.
Tror att det skulle va bra att lägga det på startsidan. Ska vara enkelt och framför allt lätt. Det ska även gå fort. Om ni väljer var pengarna ska gå så behöver man inte fundera över var man ska bidra. Lätt att man vimsar runt på er sida o tappar fokus. Mycket att läsa och välja.
Tror dessutom att det skulle vara lätt att dela med sej på sociala medier. Ni gör ett toppen jobb! Tack för att ni finns!

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för din feedback, jag framför den till vår insamlingsavdelning.

  Vi håller i nuläget på att lägger om vår hemsida så den kommer i framtiden vara bättre information och lättare att hitta.
  De brukar lägga om hemsidan när högtider närmar sig så att det skall bli lättare att hitta gåvan man önskar skänka till högtidsändamålet tex. farsdag eller Julgåva.
  På vår sida: skänk en gåva så kan du läsa mer om våra gåvoändamål och samtidigt skriva ut ett gåvobevis.

  https://www.wwf.se/insamlingsportal/gvor/sknk-en-gva/1347023-sknk-en-gva


  Varmt tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning.
  Ulrika, Givarservice

Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.