Vilket fadderskap ska jag välja?

Hej! Jag vill bli fadder hos er men jag kan inte välja vilken fadder jag vill vara. Alltså tigerfadder, orangutangfadder osv, utan jag vill hjälpa allt! Finns det inte något jag kan registrera mig på och ge pengar som går till allt? Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Elin,

  Jag skulle vilja rekommendera dig att välja det fadderskap som ligger just dig varmast om hjärtat, det brukar bli bäst då. Du kan läsa om respektive fadderskap på vår hemsida: www.wwf.se/stod/bli-fadder/ 

  Du kan även välja att stödja oss månadsvis på ett mindre belopp tex. 30 eller 50kr i månaden och välja fler fadderskap att stödja. Det går inte att sänka beloppet vid anmälan via hemsidan utan det kan man göra i efterhand genom att kontakta oss så ändrar vi månadssumman.

  Kan du inte välja så är WWF fadder ett bra alternativ där en stor del av gåvorna fördelas där läget är som mest akut,  50% går då till WWFs naturvårdsarbete, 30% Skydd av elefant och noshörning och 10% till WWFs klimatarbete.

  Tack för ditt stöd och engagemang har du några ytterligare frågor så är det bara att kontakta oss på givarservice@wwf.se  eller ringa oss på 08-6247414 mellan 8-18.

  Med vänlig hälsning
  Ulrika
  Ulrika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.