Ge bort ett årsmedlemskap

Hur gör jag för att ge bort ett WWF vän medlemskap?

WWF

Kommentarer

 • Hej, 


  Fyll i din väns namn och adress här

  Du betalar själv i sista steget. Det går också bra att betala till Pg 90 1974-6 märkt med din väns namn och adress. 

  Tack för ditt stöd!🌎

  Rebecka Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Hej.
  Hur kan jag ge bort ett WWF vän medlemsskap åt min son som jobbar i Sverige men är bosatt på Åland? Ej svensk medborgare.
 • Hej Johan

  Du kan välja "Åland" i rullisten. Det spelar ingen roll om han bor utomlands, vi skickar WWF Eko till den adress du anger.

  Tack för stödet.

  Vänligen Therese
  Therese Givarservice
 • Jag skall köpa medlemskap till min dotter. Men jag vill ju inte att ni skickar ut något till henne innan jul så att julklappen avslöjas. Funkar det?
  Med vänlig hälsning
  Emma
 • Hej Emma,

  Vad roligt att du vill ge bort ett WWF vän medlemskap!

  Du kan anmäla medlemskapet via vår hemsida. Då fyller du i din dotters namn och adress i formuläret, men du kan fylla i ditt eget mobilnummer och mejladress så att bekräftelsen skickas till dig. Har du angett din e-postadress kommer du i ditt tackmail få fina gåvobevis som du kan skriva ut och ge bort som en fin och uppskattad present.

  Tack för ditt stöd!🌎
  Rebecka Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Hej!

  Om man ger bort ett medlemsskap som WWF vän. Kommer det att var i ett år eller hur länge varar det?
  Om jag gör det idag kan man fördröja så att det inte kommer någon information till den jag ger bort det till förren efter jul?

  //Niklas
 • Hej Niklas,

  WWF vän medlemskapen gäller per kalenderår, det vill säga januari-december 2018. Sedan skickas det en förfrågan om man önskar förnya medlemskapet i slutet av nästa år. Om du gör anmälan idag kommer det inte hinna skickas något före jul. Du kan fylla i din egen e-postadress om du vill ha bekräftelsen till dig.
  Rebecka Givarservice
 • Hej
  Jag vil ge ett fullvärdigt VIP-medlemskap till var av mina 5 barnbarn, alltså betala 250 kr. för var. Det rör sig om 2 syskongrupper 0m 2 och 3 personer.
  Är där något lättare sätt än att fylla i formuläret samt gå in på internettbanken 5 gånger? (direktbetalning)
 • Hej ,

  Det bästa är att du kontaktar Givarservice på 08-6247414 vardagar mellan 8-18 och ger alla namnen på dina 5 barnbarn så de kan skapa en adressprofil på dem. Sedan kan du sätta in den totala summan för de 5 VIP medlemskapen till vårat PG 901974-6 eller BG 901-9746 och skriva "5 st VIP samt allas medlemsnr."

  Varmt tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning
  Ulrika, Givarservice

 • Hej! 2 av våra barnbarn bor på Åland, Kan de bli medlemmar i pandaklubben och få material hemskickat till sig?MVH Birgitta
  Birgitta Josefsson
 • Hej Birgitta

  Vi skickar bara inom Sverige av kostnadsskäl samt eftersom posten riskerar försvinna. Kan du beställa hem till dig och överlämna personligen, eller skicka det vidare på egen hand? Gåvobevis finns att mejla så att de vet om vad som väntar.

  Tack för ditt stöd.

  Mvh Therese
  WWF

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.