Till senaste kommentaren

Hur används donerade pengar till havskampen/marinfadder?

Hur används donerade pengar till havskampen/marinfadder?


WWF

Kommentarer

 • Hej!🌊

  Som Marinfadder  hos Världsnaturfonden WWF går största delen av din gåva till vårt arbete för ett levande hav. Några exempel är arbetet med att skydda fler havsområden samt säkerställa och förbättra livsmiljöer för havens invånare. En del av din gåva går också till andra viktiga projekt som WWF bedriver. Ca 12-14 % är administrations- och insamlingskostnader, som är nödvändiga för att verksamheten ska kunna skötas rätt och riktigt samt för att samla in pengar och rekrytera nya givare. Du kan läsa mer om det här.

  Här finner du fler svar på vanliga frågor kring gåvor och stöd till WWF

  Tack på förhand för stödet, med din hjälp kan vi fortsätta vårt viktiga arbete att rädda haven! 🌊

  Elin Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Hur skyddar ni de olika havsområdena? På vilket sätt? Vill gärna hjälpa till men vill bara säkerställa att pengarna verkligen används rätt 😉

  Mvh Vendela 12 år

 • Hej Vendela,

  WWF skyddar marina områden till exempel genom att skapa marina reservat. Där finns det begränsningar för hur mycket man får fiska, vilka fiskeredskap som får användas osv. Det finns också någon som övervakar att bestämmelserna följs så att fiskbestånden kan växa sig starka utan att bli utfiskade. Du kan läsa mer om hur pengarna används HÄR.

  Tack för ditt engagemang!🌊

  Elin Givarservice
  (Uppdaterad )
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.