Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur blir jag månadsgivare / fadder?

Jag vill gärna bli månadsgivare, hur går jag tillväga?

Kommentarer

 • Tack för att du vill stödja vårt arbete! Du kan välja mellan nio olika fadderskap. Just regelbundenheten i din gåva har stor betydelse. Den bidrar till ett starkare WWF som kan fortsätta arbeta på bred front. Här hittar du all info om hur du anmäler dig: http://www.wwf.se/fadder

  Tack för ditt stöd!

  Therese Givarservice
 • Hej jag vill gärna bli Östersjöfadder men bor i utlandet och i formuläret måste jag fylla i clearing och kontonummer isället för IBAN. Måsta man ha ett svenskt konto?

  Susanne
 • Hej Susanne,

  Ja, du behöver ha ett svenskt bankkonto för att starta ett autogiro hos WWF. Om du inte har ett svenskt konto så kan du välja att stödja ditt lokala WWF, om det finns i det landet där du bor. Du kan även skänka en engångsgåva med kontokort på vår hemsida:

  www.wwf.se/gava

  Stort tack för ditt stöd!

  Med vänliga hälsningar,
  Tove

  Tove
 • Hej,
  När man ger bort ett fadderskap som gåva, innebär det ett engångsbelopp eller en regelbunden insättning av pengar månadsvis?

  Caroline
 • Hej Caroline

  Det är månatliga dragningar via autogiro.

  Tack på förhand för din anmälan.

  Vänligen Therese

  Therese Givarservice
 • Hej, jag undrar om jag kan bli månadsgivare med beloppet 50kr? Jag undrar även om det isåfall finns så att jag kan skänka generellt till er då jag inte vill välja specifikt vad jag ska bli fadder till.

  Hälsningar
  Joel

  Joel Almroth
 • Hej Joel!

  Ja, om du önskar skänka ett belopp som inte finns förvalt på vår hemsida så går det bra att mejla till oss på medlemsservice@wwf.se eller ringa på 08 624 74 14.

  Vi har inget fadderskap som är helt obundet, det fadderskap där en större del av månadsgåvan är obunden och går till hela vårt arbete är Pandafadder.

  Tack för ditt stöd!

  Tove
 • Hej, jag vill ge 2 fadderskap till systerbarnen i julklapp. De bor i Finland, jag också, men wwf Finland har ingen sida/gåva på svenska. Jag har dock svenskt konto. Går detta att lösa?
  Ina
 • Hej Ina!

  Absolut, det är inga problem så länge du har ett svenskt bankkonto som är godkänt för autogiro.

  Du kan beställa det via vår hemsida www.wwf.se/fadder under "Ge bort fadderskap". Där väljer du vilket fadderskap du vill ge bort och fyller i uppgifterna för den som ska få fadderskapet och därefter dina egna uppgifter. Det tar vanligtvis 2-3 veckor tills gåvobeviset och välkomstpremien skickas, och de kommer hem till dig så att du kan lämna över de.

  Om du har några frågor eller föredrar att vi hjälper dig manuellt så kan du återkomma till oss på medlemsservice@wwf.se eller ringa på 08-624 74 14.

  Med vänlig hälsning,
  Andrea
  Andrea
 • Hej! Jag vill bli månadsgivare men när jag skriver in mitt kontonummer står det bara att jag ska kontrollera att jag fyllt i rätt antal siffror (jag har fyllt i mitt kontonummer som har 11 siffror) och jag kan därmed inte slutföra min anmälan. Hur ska jag göra då?

  wilma
 • Hej Wilma

  Mejla oss alla uppgifter så hjälper vi dig med anmälan: medlemsservice@wwf.se

  Tack på förhand.

  Vänligen Terese
  Therese Givarservice
 • Hej hej wwf! När dras pengarna från mitt konto när jag är månadsfadder?
  Levi
 • Hej Levi

  Det är sista bankdagen i månaden, oftast den 27-30e.

  Tack för stödet.

  Vänligen Therese
  Therese Givarservice
 • Hej!
  Vad är skillnaden mellan en wwf-fadder och ex en tigerfadder?

  Elin
 • Hej,

  Som WWF-fadder är du med och bevarar den biologiska mångfalden, stoppar tjuvjakten, skapar fler skyddade områden och hejdar förlusten av jordens naturliga livsmiljöer.
  Som Tigerfadder bidrar du varje månad till WWFs arbete och bidrar till att rädda tigern, men även till att skydda andra utrotningshotade arter och till fler naturvårdsprojekt. Just regelbundenheten i din gåva gör att vi kan ha större framförhållning och sätta in insatser med större kraft.
  Läs gärna mer om våra fadderskap här: FADDER

  Tack för ditt stöd och engagemang.
  Med vänlig hälsning Ulrika
  Ulrika Givarservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.