Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur skickar jag ett gratulationstelegram?

Kan jag skicka ett gratulationstelegram via WWF?

Kommentarer

 • Ett telegram är en garanterat uppskattad gåva vid exempelvis dop, bröllop, examen och födelsedagar. Du kan själv välja motiv samt vad som skall stå på telegrammet. Vi tar hand om alla beställningar så snart de kommer in, men räkna för säkerhets skull med att leveransen av telegrammet kan ta fem arbetsdagar. Beställ ditt telegram och läs mer på: www.wwf.se/telegram eller ring 08-624 74 14, vi finns på plats mellan kl 8-18.

  Therese Givarservice
 • Går det skicka telegram till utlandet?
  Laszlo
 • Hej Laszlo,

  Ja, det går bra att skicka till andra länder. Då fyller du bara i vilket land det ska skickas till i formuläret på www.wwf.se/telegram

  Vänliga hälsningar,
  Tove
  Tove
 • Jag vill skriva tre förnamn som givare med samma efternamn för ett grattistelegram men det verkar inte att gå att göra det?
  mvh
  Gunnar
  Gunnar Sallstedt
 • Hej Gunnar,

  Det skall gå att skriva alla förnnamn på dokumentet (självaste telegrammet) om du har tillräckligt med utrymme kvar. Vid uppgifterna som inbetalare skriver du ditt namn. Har jag uppfattat dig rätt? Du kan också kontakta givarservice på 08-6247414 mellan 8.00-18.00 så hjälper dom dig direkt.
  Tack för ditt stöd
  Med vänlig hälsning
  Ulrika
  Ulrika Givarservice
 • Hej och tack för svar. då förstår jag. prövade inte så långt utan ville skriva alla tre namn som givare men jag förstår nu hur jag ska göra. ska få plats med texten inom 200 tecken om jag fattat rätt.
  mvh
  Gunnar
  Gunnar Sallstedt
 • Hej Gunnar,

  Ja, det stämmer. Vad bra att det ordnade sig. Kontakta oss gärna igen om du har några frågor.
  Med vänlig hälsning
  Ulrika
  Ulrika Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.