Jobba med exotiska djur

Hej, jag går just nu djurvård på gymnasiet. Men när jag blir äldre vill jag gärna jobba med exotiska djur, kanske utomlands. Vilka yrken finns med exotiska djur och borde jag fortsätta att utbilda mig efter gymnasiet? Jag tycker det är svårt att hitta någonstans där jag skulle kunna jobba. Kan man jobba hos er? Och i så fall, skulle man få åka utomlands och ta hand om djur? Tack på förhand!

Kommentarer

 • Hej Emelie,

  Hos Världsnaturfonden WWF arbetar personal med olika bakgrund och yrkesinriktningar. Den utbildning som krävs varierar beroende på vilket yrke det rör sig om. Många som arbetar med våra naturvårdsprojekt är biologer eller har annan naturvetenskaplig bakgrund samtidigt som en del också behöver projektledarkunskaper. Hos WWF arbetar även informatörer, utbildare, IT-tekniker, ekonomer och administratörer. Oavsett vilket yrke man är intresserad av är det förstås alltid en fördel att kunna lite om de områden som WWF arbetar med och hur organisationer som WWF verkar.

  Läs gärna mer HÄR

  Ta gärna hjälp av internet eller prata med studievägledare kring de olika val som finns när det handlar om arbete i fält. Stort lycka till! 🌎

  Vänligen Therese

  Therese Kommunikation
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.