Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Hur ger jag ett fadderskap i present?

Ge bort i present att vara fadder – hur fungerar det?

Kommentarer

 • Hej, vad roligt att du funderar på att ge ett fadderskap som present! Det brukar vara en uppskattad present. Och ditt bidrag varje månad är värdefullt, för att vi ska kunna arbeta långsiktigt, för biologisk mångfald och hållbarhet.


  1. Gå till vår webb för att ge bort ett fadderskap.  

  2. Välj fadderskap, för ett djur eller ett område, och fyll i anmälan.

  3. Inom cirka 3 dagar får du ett gåvobevis med posten, som du kan ge som present. Om det är första gången du ska ha autogiro till oss, får du också en blankett, medgivande för autogiro, som du fyller i och skickar in, för att sätta igång fadderskapet. 

  4. Mjukisdjuret eller boken skickas hem till dig. Det brukar ta 2–4 veckor.

  5. När du har gett presenten, anmäl fadderns e-postadress till oss! Sedan får faddern regelbundet information om WWFs arbete, och från vårt fältarbete för det djur, eller det område, som ni stödjer. 
  Läs gärna om nyttan som vårt arbete gör. Och återigen, stort tack för ditt stöd!

  Vänliga hälsningar
  Therese Medlemsservice
 • När man ska fylla i kontaktuppgifter i formuläret för att ge bort ett fadderskap ska man fylla i e-post under "mottagare och fadder". Jag har tänkt ge bort det här i julklapp, och vill såklart inte att mottagaren ska få någon e-post om det här i förväg.

  Så vad fyller jag i där? Hans eller min e-post? Jag vill ju att han ska få mail när han sedan är fadder, och inte att dessa mail ska gå till mig (om jag nu fyller i min e-post där)

  Tack för svar!

  Hanna-Sofia
 • Hej Hanna-Sofia,

  Du kan fylla i din egna email adress och sedan ändra den efter jul.

  Gåvobevis och ev. premie skickas ut till dig, gåvobeviset per post och den ev. premien att hämta separat hos ett postombud.

  Med vänlig hälsning
  Ulrika

  Ulrika Medlemsservice
 • Hinner gåvobeviset komma fram innan jul om jag beställer i helgen? Sisanne
  Susanne conradsson
 • Hej Susanne,

  Gåvobeviset hinner nog inte komma fram innan jul tyvärr, men vi har inskannade gåvobevis på de olika fadderskapen vi kan maila ut till dig. Du kan då själv skriva ut dem på fint papper och fylla i. Om du önskar att vi skickar dig ett sådant så maila oss på medlemsservice@wwf.se och skriv vilket gåvofadderskap du önskar bevis på.

  Tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning
  Ulrika
  Ulrika Medlemsservice
 • Hej,
  Det skulle vara trevligt och man kunde kunde ge bort ett tidsbegränsat fadderskap, t.ex. 1 år, i födelsedagspresent. Finns det någon möjlighet till detta?

  Mvh
  Sven
 • Hej Sven,

  Det går bra att ordna ett Gåvofadderskap på ett år. Då går det inte via autogiro utan man sätter in summan man önskar skänka per månad,  tex, 100kr X 12 mån,  på vårat plusgiro 901974-6 , skriv på meddelande,  årsfadder (vilket fadderskap) samt namn och adress på den som skall ha fadderskapet. Vi skickar då ut gåvobevis och ev. tillhörande premie till dig som givare. Har du några ytterligare frågor så kontakta oss gärna igen antingen via mail medlemsservice@wwf.se eller per tel. 08-6247414 mellan 8-18.

  Varmt tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning
  Ulrika, Medlemsservice

  Ulrika Medlemsservice
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.