Hur ger jag ett fadderskap i present?

Ge bort i present att vara fadder – hur fungerar det?

Kommentarer

 • Hej, vad roligt att du funderar på att ge ett fadderskap som present! Det brukar vara en uppskattad present. Och ditt bidrag varje månad är värdefullt, för att vi ska kunna arbeta långsiktigt, för biologisk mångfald och hållbarhet.

  Gå till vår webb för att ge bort ett fadderskap.  

  1. Välj fadderskap och fyll i anmälan.

  2. Inom cirka 3 dagar får du ett gåvobevis med posten, som du kan ge som present. Du får också ett gåvobevis i tackmejlet som du själv kan skriva ut.  Om det är första gången du ska ha autogiro till oss, får du också en blankett, medgivande för autogiro, som du fyller i och skickar in, för att sätta igång fadderskapet. 

  3. Om fadderskapet innehåller en premie (mjukdjur eller bok) så skickas den hem till dig. Det brukar ta 2–4 veckor.

  4. Som mottagare av fadderskapet får man löpande information om WWFs arbete, och från vårt fältarbete för det djur, eller det område, som ni stödjer. 

  Läs gärna om nyttan som vårt arbete gör. Och återigen, stort tack för ditt stöd!

  Uppdaterat 15 Dec 2019

  Vänliga hälsningar
  Therese Givarservice
 • När man ska fylla i kontaktuppgifter i formuläret för att ge bort ett fadderskap ska man fylla i e-post under "mottagare och fadder". Jag har tänkt ge bort det här i julklapp, och vill såklart inte att mottagaren ska få någon e-post om det här i förväg.

  Så vad fyller jag i där? Hans eller min e-post? Jag vill ju att han ska få mail när han sedan är fadder, och inte att dessa mail ska gå till mig (om jag nu fyller i min e-post där)

  Tack för svar!

 • Hej Hanna-Sofia,

  Du kan fylla i din egna email adress och sedan ändra den efter jul.

  Gåvobevis och ev. premie skickas ut till dig, gåvobeviset per post och den ev. premien att hämta separat hos ett postombud.

  Med vänlig hälsning
  Ulrika

 • Hej
  Jag vill ge bort ett fadderskap till mitt barnbarn, han har ingen emailadress och kommer nog inte att ha det på ett tag ännu.
  Ska jag skriva föräldrarnas mailadress i ansökan?
  Med vänlig hälsning,
  Ann Sörensson
 • Hej Ann,

  Javisst det går bra att skriva föräldrarnas mailadress på ditt barnbarns fadderskap.

  Varmt tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning Ulrika, Medlemsservice
 • Hej, min dotter och hennes klass har pratat jättemycket om utrotningshotade djur och jag vill nu ge bort ett fadderskap till hennes klass hur gör jag det? Det ska vara till aug 2019 går det att ha tidsbegränsat? Med vänlig hälsning, Malin
 • Hej
  Vad roligt att höra att du önskar ge bort ett fadderskap till din dotter o hennes klass och om deras engagemang. Det går bra att starta upp ett gåvofadderskap, det betyder att du står för betalningen (via autogiro) av fadderskapet och klassen som mottagare. Det går bra att anmäla gåvofadderskapet här https://www.wwf.se/insamlingsportal/fadder/1464897-ge-bort-fadderskap-b 

   Du kan närsomhelst säga upp fadderskapet genom att skicka ett mail till Givarservice@wwf.se . Vi kan, när fadderskapet är anmält, skriva ut ett fint fadderdiplom till klassen.

  Det går också bra att sätta in en valfri engångssumma på pg 901974-6 och skriva årsfadder (vilket fadderskap) samt klassens namn. När  du gjort detta så skickar du ett mail till Givarservice@wwf.se och informerar om gåvan för fadderskapet samt att du önskar ett gåvobevis för fadderskapet. Glöm inte att skriva vilken klass och skola.

  Varmt tack för stödet
  Med vänlig hälsning
  Ulrika, givarservice
 • Hej!
  Mina barn har fått välja ett varsitt djur de vill skänka pengar till, men jag vill inte ha fadderskap då vi redan skänker pengar varje månad till WWF och naturskyddsföreningen, kan jag sätta in en engångssumma och få nåt enkelt gåvobevis så de kan se vart pengarna gått?
 • Hej,
  Det går bra att skänka en engångsgåva till oss genom att följa denna länk https://www.wwf.se/insamlingsportal/gvor/sknk-en-gva/1347023-sknk-en-gva
  Här kan du också skriva ut ett fint gåvobevis för din gåva.

  Tack för ditt stöd.
  Med vänlig hälsning
  Ulrika, Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.