Till senaste kommentaren

Vad kan jag göra som tonåring för WWF?

Hej.
Jag är 15 år gammal och undrar hur mer jag kan bli delaktig i WWF? Jag med familj är redan fadder och jag själv har varit VIP i panda planet ett antal gånger som yngre. Jag har försökt leta information tidigare om jag skulle kunna bli medlem i någon styrelse eller bli volontär, men jag verkar vara för liten?  Jag är även aktiv i sociala medier och har stenkoll på projekt ni gör. Så frågan är, hur kan jag mer visa mitt stöd? WWF är verkligen någonting jag brinner för och jag är riktigt imponerad över erat arbete. Ni är grymma!!

Kommentarer

 • Hej kära supporter

  Stort tack för din positiva feedback och att du visar sådant engagemang för vårt arbete. Det vi kan tipsa om nu är att fortsätta som du gör dv s följ oss på Facebook och Instagram, dela våra inlägg, sprid vårt budskap, värva kompisar och familj att bli medlemmar och månadsgivare, samla in pengar till något ändamål du brinner extra för t ex via skolan eller med kompisar och skänk en gåva på www.wwf.se/gava

  Annars är det nog främst att satsa på skolan och välja en inriktning som passar dig, och på sikt kan du söka jobb hos oss på Världsnaturfonden, vi söker nya kompetenta engagerade kollegor löpande.

  Tack för ditt stöd.

  Vänligen Therese
  Therese Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.