Till senaste kommentaren

När kommer välkomstpaketet och medlemskortet?

När får jag mitt Panda Planet välkomstpaket och medlemskort?

Kommentarer

 • Paketet med medlemskortet skickas ut cirka två-tre veckor efter din betalning. Tänk på att lägga till C/O adress om barnets efternamn inte står på brevlådan. Om paketet inte får plats i brevlådan får du en avi för uthämtning hos närmaste ombud. 

  Stort tack för ditt stöd!🐼
  Elin Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Hinner jag köpa som julklapp? Får man ngn medlemstidning har sett en panda tidning om jag inte minns fel.

 • Hej Katrin,

  Ja, det hinner komma fram till jul om du gör beställningen nu. Eftersom välkomstpaketet skickas till mottagaren så får man ha lite koll på posten så att inte julklappen blir avslöjad. Oftast får man en avi för att hämta välkomstpaketet hos postombudet.


  Tidningen Panda Planet finns inte kvar i pappersform, den har flyttat in på webben: www.pandaplanet.se  Där finns det artiklar, ritskolor, quiz med mera.🐼

  Elin Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Man kan inte ordna så att välkomstpaketet kommer till oss men att det ändå är någon annan som står för medlemsskåpet? Hade varit så mycket smidigare när man vill ge i julklapp. Då kan de få allt som ett paket men det står i deras namn och de har sedan rätt att ta del av erbjudanden och liknande.

 • Hej Veronika!

  Du kan gärna skicka ett mejl till oss med ditt önskemål så ska vi nog kunna ordna det åt dig, medlemsservice@wwf.se

  Elin Givarservice
  (Uppdaterad )
 • Efter att ha läst frågor o svar har jag fortfarande en fråga. Jag vill ge Panda Planet till två barnbarn som bor på samma adress. Om välkomstpaketet skickas i deras namn kan föräldrar då hämta paketet? Har läst någon gång att man INTE skall skriva barnens namn för de kan inte legitimera sig när paketet skall hämtas. Jag kan göra så att paketen kommer till mig, och jag skriver ut ett gåvobrev eftersom paketet ändå inte kommer i tid till Jul. Skall jag i så fall ändå skriva barnens adress på anmälan? Är det för att de kan få erbjudanden under året hem till sig?
 • Hej Patricia

  Tack för ditt intresse för Pandaplanet.

  Ofta levereras paketen direkt till brevlådan men skulle det hamna hos ombud så kan föräldrar hämta ut. Det kan finnas en liten chans att paketen kommer fram om du väljer din adress som mottagare nu men vi vågar inte lova något. Annars brukar gåvobeviset vara uppskattat och paketen kommer till barnen i början av året.

  Tack för stödet!🐼
  Elin Givarservice
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.