Till senaste kommentaren

Varför ska jag testamentera till WWF?

Varför ska jag testamentera till WWF?
WWF

Kommentarer

 • Det finaste arv du kan efterlämna är en levande natur. Testamenten står för en stor andel av de gåvor som möjliggör vårt arbete. En testamentsgåva kostar ingenting under din livstid, men gör världen till en bättre plats när du gått bort. Du kan välja att skänka ett fast gåvobelopp till WWF och låta resten gå till dina nära och kära eller skänka en procentuell andel av hela ditt arv.

  Genom att skriva in Världsnaturfonden WWF i ditt testamente så gör du en stor insats i arbetet med att bevara en levande jord till kommande generationer. Gåvan hjälper oss i arbetet med att bevara den biologiska mångfalden och hejda förstörelsen av jordens naturliga livsmiljöer. Ditt testamente kan bidra till att skydda hotade djur på land och i hav, växter och naturområden här i Sverige och runt om i världen. Med ditt testamente kan vi göra ännu mer.

  Här kan du läsa mer - HÄR

  Om du har frågor eller vill ha hjälp att skriva testamente är du varmt välkommen att kontakta vår jurist och testamentsexpert Jessica König på jessica.konig@wwf.se
  Jessica Jurist och ansvarig testamentsgåvor
  (Uppdaterad )

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.