Välkommen till Världsnaturfonden WWFs frågeforum! Här kan du ställa frågor om våra projekt samt hur du kan stödja vårt arbete. Behöver du snabbare svar kan du ringa Givarservice på 08-624 74 14 eller mejla givarservice@wwf.se
Världsnaturfonden WWF kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten. Vi arbetar också för att mänskligheten ska fördela jordens resurser rättvist och använda dem på ett hållbart sätt. För att nå våra mål jobbar vi såväl på politisk nivå som ute i fält och i tätt samarbete med lokalbefolkningar runt om i världen. WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från tjuvjaktsbekämpning till klimatsmarta energilösningar. I det här viktiga arbetet behöver vi ditt stöd. Välkommen att läsa mer och engagera dig!
Ursäkta att svar dröjt.
Vassle är en restprodukt från tillverkningen av ost. Den används ofta som foder till grisar vilket är en bra användning för denna restprodukt. Kasein är det som blir till ost, där ser vi ett större problem med att använda det som proteintillskott. Båda produkterna är i princip onödiga om man äter en balanserad kost, och man ska också komma ihåg att framtagandet av dessa två som pulver är en process som kräver energi.