Hoppa till innehåll
Alla inlägg
-
NKravmärkt kött och mejeri
-
Varför får de EU-ekologiska ostarna bara gult ljus?
-
Hur mycket kött bör jag äta?
-
Hur kan vissa köttslag i Köttguiden vara lika ”gröna” som baljväxter?
-
Är alla gröna köttslag jämförbart bra?
-
Vad är målet/syftet med Köttguiden?
-
Vad är det ni bedömer i Köttguiden?
-
Vad betyder färgerna i Köttguiden?
-
Vad grundar sig Köttguiden på?
-
Varför bör vi äta mindre kött?
-
Jag vet ett köttföretag som säger att de ställer höga krav...
-
Varför ger WWF ut Köttguiden?
-
Varför ger ni grönt ljus till kött överhuvudtaget?
-
Var hittar jag det bättre köttet med grönt ljus?
-
Vilka står bakom Köttguiden?
-
Finns det antibiotika i köttet och osten?
-
Varför har ni ett kriterium för antibiotika?
-
Gör ni inte köttkonsumtionen till en klassfråga när ni lyfter fram kött som är så dyrt?
-
Är det inte viktigare att vi slutar flyga så mycket flygplan än att vi drar ner på köttet?
-
Vad skulle det få för effekt på planeten om alla åt mindre men bättre kött?
-
Sveriges köttkonsumtion – ökar eller minskar den?
-
Hur kan vissa köttslag få grönt fastän de får en röd eller gula bedömningar under vissa kategorier?
-
I vissa länder används det stora mängder av antibiotika men bedömningen blir ändå gul?
-
Men Sverige är ju ett så litet land – spelar det någon roll vad vi äter för ost?
-
Hur mycket ost och mejeriprodukter kan jag äta?
-
Vad är problemet med de nya ostar som lyfts i Köttguiden?
-
Varför lyfter ni nu ost i köttguiden?
-
Vad är nytt i 2019 års version av Köttguiden?
-
Varför är protein från växtriket, ost och ägg med i Köttguiden?
-
Varför presenterar ni kriterier för antibiotika?
-
Vilket är det viktigaste budskapet i Köttguiden?