Hoppa till innehåll
Alla inlägg
-
Men ekologisk halloumi är väl bättre?
-
Vad är det med ost som gör det dålig för klimatet?
-
Varför får de EU-ekologiska ostarna bara gult ljus?
-
Hej WWF! Vad som är det bästa miljö alternativet till att ha ost på mackan. Kan ni ge mig tips?
-
Nu när Östersjötorsken är hotad kan vi inte bara äta skarpsill då?
-
Hur har ni beräknat antalet koldioxidekvivalenter för alla livsmedel?
-
Positiv statistik av besluten
-
Imponerad kyckling
-
Inga drycker i Matkalkylatorn?
-
Hur klara klimatbudgeten?
-
Min tallrik klarar inte planetens klimatbudget?
-
Tillagat eller torrvikt?
-
Lite kött i Matkalkylatorn – bryr ni er inte om det svenska lantbruket?
-
Klimatpåverkan från ris?
-
Matkalkylatorn fungerar inte i min dator/webbläsare/telefon?
-
Matkalkylatorn och biologisk mångfald?
-
Varför kan jag bara välja en sorts nötkött i Matkalkylatorn?
-
Var går gränsen för att klara klimatbudgeten?
-
Vad är uträkningarna baserade på?
-
Varför ger ost ett så stort avtryck?
-
Rekommenderar ni att äta de mindre koldioxidintensiva köttslagen?
-
Vad innebär Matkalkylatorn
-
Matkalkylatorn och biologisk mångfald?
-
Earth Hour och Matkalkylatorn
-
Miljövänligt med importerad mat?